Wij maken jouw museumbezoek toegankelijk, óók voor de jongste museumbezoeker!

Bouwplaten

Leer kinderen meer over jouw museum

Geef kinderen een onvergetelijke ervaring in jouw museum met onze op maat gemaakte bouwplaten. Laat Eva’s prachtige illustraties en Gertrude’s creatieve collagestijl tot leven komen in een uniek souvenir of educatief materiaal voor jouw museum. Voor musea die iets bijzonders willen bieden aan hun bezoekers en graag een blijvende indruk achterlaten.

Bouwplaat vanaf 599,-

 

Speurtochten

Laat bezoekers met andere ogen kijken

 

Laat je collectie tot leven komen voor kinderen en families met onze unieke benadering van erfgoededucatie. Door de juiste elementen te belichten en een boeiend verhaal te vertellen, zorgen wij ervoor dat jouw museum een onvergetelijke ervaring biedt. Een blij gevoel, nieuwe kennis en blijvende herinneringen gegarandeerd. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Speurtochten vanaf 997,-

Bezoekles aan het museum

Bezorg schoolklassen een unieke belevenis

Onze bezoeklessen voor musea bieden professioneel lesmateriaal dat aansluit bij de kerndoelen van het huidige onderwijs. Of je nu een les voor groep 1 of groep 8 wilt, wij ontwikkelen activiteiten voor alle leeftijden en over alle denkbare onderwerpen. Maak jouw museum een onvergetelijke ervaring voor de bezoekers met onze op maat gemaakte educatieve programma’s. Ontdek de mogelijkheden van onze bezoeklessen en laat je inspireren door de creatieve kracht van Ontwerpstudio Papier Souvenir.

Bezoeklessen incl. Handleiding, lesmateriaal, drukbestanden vanaf 2700,-

UNIEKE GASTLESSEN

Breng jouw museumcollectie en verhalen naar de klas!

Wil jij als instelling een onvergetelijke gastles geven op scholen? Ontwerpstudio Papier Souvenir staat voor je klaar om je te helpen bij het voorbereiden van een interactieve en boeiende les voor kinderen. Samen bespreken we wat je meeneemt, wat je laat zien en hoe je de les activerend en interessant maakt. Laat ons je begeleiden bij het creëren van een educatieve ervaring die de kinderen nog lang zullen bijblijven!