Image

Onze toekomst ligt in handen van onze kinderen. Kunst- en cultuureducatie is enorm belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van een kind. Maar hoe krijg je kinderen enthousiast voor kunst- en cultuur?

Door kinderen mee te nemen naar een museum. En ze daar simpele handreikingen te bieden, draagt dat bij aan een positieve (leer)ervaring. Door kinderen te vertellen over geschiedenis, kunst en cultuur, leert het kind zich breed te oriënteren.

De missie van Ontwerpstudio Papier Souvenir is om kinderen te onderwijzen in kunst- en cultuur. Door het maken van een papieren souvenir creëer je niet alleen een tastbare herinnering, maar stimuleer een breed scala aan essentiële competenties.

In samenwerking met het museum bedenken we, een passende, op maat gemaakte papieren souvenir. Wij komen graag bij u langs om een nader kennis te maken.

Bekijk onze laatste projecten

Image

Samenwerken?

Cool! We hebben er nu al zin in. Kwestie van bellen, mailen, faxen, rooksignalen richting Wouw wapperen. De koffie staat nog niet klaar, want dat wordt-ie koud en oud. Maar zodra we weten dat je komt, slingeren we de bonenmaler aan!