Image Image

Kinderen zijn de toekomst. Kunst- en cultuureducatie vinden wij enorm belangrijk voor een brede ontwikkeling van een kind. Maar hoe krijg je kinderen enthousiast voor kunst- en cultuur?

Door kinderen bijvoorbeeld mee te nemen naar allerlei culturele uitstappen, zoals een museum. Door ze simpele handreikingen aan te bieden, draagt dat volgens ons bij aan een positieve (leer)ervaring. Door kinderen te vertellen over geschiedenis, kunst en cultuur, leert het kind zich breed te oriënteren en leert daarmee niet alleen iets over een ander maar ook iets over zichzelf en zijn omgeving.

Ons doel met  Ontwerpstudio Papier Souvenir is om kinderen op een positieve en praktische manier iets te leren over kunst- en cultuur. Door het maken van een papieren souvenir creëeren kinderen niet alleen een tastbare herinnering aan het museum, maar stimuleren we een breed scala aan essentiële competenties.

In samenwerking met het museum bedenken we, een passende, op maat gemaakte papieren souvenir. Wij komen graag bij u langs om eens nader kennis te maken.

Bekijk onze laatste projecten


Samenwerken?

Leuk! We hebben er nu al zin in. Laten we eens een kop koffie drinken!