Image

Wij zijn Papier Souvenir

Image
Illustratie, sales & communicatie

Eva (1981) startte haar carrière als beeldend kunstenaar en werkte daarnaast in een bronsgieterij. Later heeft Eva het BIK-certificaat behaald (Beeldend kunstenaar In de Klas) en van 2006 tot 2020 gaf zij cultuureducatie op scholen. Met haar YouTube kanaal Museumvlogger neemt ze je mee op reis naar de wereld van musea, erfgoed, architectuur en kunsteducatie. Met name de knutselvlogs zijn erg populair!

Alle tekeningen, die verwerkt zijn in onze ontwerpen zijn met kroontjespen en inkt getekend door Eva.

Image
Grafisch ontwerp

Gertrude van der Linden (1981) startte haar carrière op de kokschool in Rotterdam, gevolgd door de middelbare- en hogere hotelschool. Nadat zij alle diploma's op zak had gooide ze het roer om en maakte autodidactisch haar droom waar om illustrator en grafisch vormgever te worden. Ze publiceerde de boeken Mijn Kookschrift (2014, uitgeverij NWADAM), Wat je schrijft ben je zelf (2016, uitgeverij Kosmos) en My Green House (2018, uitgeverij Kosmos).
Image
De sparringpartner

Met Kees kunnen Eva en Gertrude sparren. Hij startte op 21 jarige leeftijd als zelfstandig ondernemer; was eigenaar van een Theater-café, een onafhankelijk  platenlabel en een wintersportorganisatie. Zijn ervaring komt goed van pas als klankbord en sparringpartner bij Papier Souvenir.