Image

Wij, Eva en Gertrude, zijn de gezichten achter ontwerpstudio Papier Souvenir.

Eva (1981) startte haar carrière als beeldend kunstenaar en werkte daarnaast in een bronsgieterij. Later heeft Eva het BIK-certificaat behaald (Beeldend kunstenaar In de Klas) en van 2006 tot 2020 gaf zij cultuureducatie op scholen. Met haar YouTube kanaal Museumvlogger neemt ze je mee op reis naar de wereld van musea, erfgoed, architectuur en kunsteducatie. Met name de knutselvlogs zijn erg populair!

Overigens; Alle tekeningen, die verwerkt zijn in onze ontwerpen zijn met kroontjespen en inkt getekend door Eva.

Gertrude (1981) startte haar carrière op de kokschool in Rotterdam, gevolgd door de middelbare- en hogere hotelschool. Nadat zij alle diploma's op zak had gooide ze het roer om en maakte autodidactisch haar droom waar om illustrator en grafisch vormgever te worden. Ze publiceerde de boeken Mijn Kookschrift (2014, uitgeverij NWADAM), Wat je schrijft ben je zelf (2016, uitgeverij Kosmos) en My Green House (2018, uitgeverij Kosmos).

Image

(L) Gertrude van der Linden  (R) Eva Luijkx


Image
Bij Kees (1948) moet je zijn als het gaat om reclame en verkoop. Een echte ondernemer in hart en nieren: hij startte op 21-jarige leeftijd al een jongerencafé. Hij was onder meer eigenaar van meerdere horecazaken, een onafhankelijk platenlabel en een wintersportorganisatie. Die ervaring komt goed van pas bij Papier Souvenir, waar hij de zakelijke kant regelt.

Ons bedrijfswapen
Image