Image

Trek ook thuis de jongste bezoeker naar het museum!

Bent u op zoek naar online materiaal om het jonge publiek op een speelse manier bij uw collectie te betrekken? Wij kunnen u helpen! 

Wij werken als vormgevers voor verschillende musea door heel Nederland. Zo ontwerpen wij papieren souvenirs die musea kunnen inzetten als educatief materiaal. Kinderen zijn namelijk dol op knutselen en bouwen en met deze bouwplaten kunnen ze letterlijk met uw collectie aan de slag. Zo gaat de jeugd met een fijn gevoel naar huis! Wedden dat musea bezoek voor ouders een stuk aangenamer is als kinderen ook een fijne tijd beleven?

Tijdens de Covid-19 crisis kwamen we op het idee om onze papieren souvenirs online aan te bieden in A4 formaat. Zodat ouders dit thuis zelf voor kun kinderen kunnen uitprinten.

Blijf zichtbaar

Kinderen kunnen door middel van bouwplaten met uw collectie aan de slag. U zet de bouwplaten op de website, ouders kunnen 'm thuis downloaden en uitprinten.

Bouwstenen voor het musea
  • Uw blijft als museum zichtbaar op social media en internet
  • Kinderen leren spelenderwijs iets over uw collectie
  • U creëert betrokkenheid doordat kinderen de objecten uit uw museum zich eigen maken
  • Het is goede reclame! Ouders en kinderen krijgen zin om naar de Corona periode uw museum te bezoeken en om de objecten in het echt te zien.
  • Het stimuleert kinderen om creatief (samen) bezig te zijn. U draagt daaraan bij!
  • Kortom: het is een visitekaartje voor het museum!

We ontwerpen  1 of meerdere bouwplaten. In overleg met u bespreken we welke 3 thema's, onderwerpen of objecten u in de bouwplaat wilt uitlichten. We sturen u eenmalig een schetsontwerp. U kunt dan nog aanpassingen doorgeven voordat we het definitieve ontwerp toesturen. De bouwplaat maken we op A4 formaat en is vervolgens enkel digitaal te gebruiken.

Wilt u de bouwplaten ook fysiek gaan gebruiken, dat kan! Dan betaalt u daar een aparte licentie voor.

Samen aan de slag?

Laten we kennismaken!

Contact

Onze laatste projecten